Szolgáltatások

Amiben tudunk Önnek segíteni

Széleskörű számviteli és pénzügyi szolgáltatásokat nyújtunk, úgy, mint könyvelés, ÁFA bevallások, pénzügyi kimutatások készítése, eredmény kalkulációk, cash flow tervezés és egyéb üzleti szolgáltatások.
Amennyiben számvitel és adózás területen szüksége van segítségre, állunk rendelkezésére. Csapatunk minden tagja magasan képzett és gyakorlott szakember, regisztrált mérlegképes könyvelő, adótanácsadó. Elsősorban a kis- és közép vállalkozásokra fókuszálunk, olyan magyar és külföldi tulajdonú vállalkozásokra, akik az angol nyelvű kapcsolattartást is esetlegesen igénylik.
Legnagyobb tapasztalattal a szolgáltató szektorban tevékenykedő vállalkozások terén rendelkezünk. Szakembereink széleskörű ismeretekkel bírnak a következő tevékenységek terén: IT szolgáltatások, adatforgalom és adatfeldolgozás, mérnöki és különféle egyéb tanácsadási szolgáltatások, oktatás és képzés szervezés, rendezvény szervezés. Természetesen árukereskedelemmel és gyártással foglalkozó cégek részére is rendelkezésre állunk.

 

Könyvelés

Teljeskörű könyvelési szolgáltatás

A vállalkozása első pillanatától szüksége van könyvelőre, aki megteszi az alapítást követő első bejelentéseket a hatóságok felé, vezeti a könyveket és elkészíti, beküldi a vállalkozása adóbevallásait, jelentéseit az adóhatóságnak, valamint elkészíti az éves beszámolót.

Egységesen minden szolgáltatás csomagunk tartalmazza a következőket:

 Vevők-, szállítók könyvelése, egyéb

 • Bejövő (szállító) és kimenő (vevő) számlák könyvelése
 • A számlák bank tranzakciókkal való egyeztetése
 • Pénztárbizonylatok könyvelése (pénztárt nem vezetünk, csak a kiállított bizonylatokat rögzítjük)
 • Számla feldolgozás munkaszámra történő könyveléssel (igény esetén)
 • Elektronikus számlákat előnyben részesítünk, teljesen érintkezés mentes szolgáltatásokat nyújtunk, így az e-számlák fogadása és feldolgozása, tárolása megoldott

 Bankszámla kivonatok könyvelése

 • A banki terhelések és jóváírások könyvelése
 • A banki tranzakciók számlákkal történő egyeztetése

 ÁFA compliance szolgáltatások (könyvelés és bevallás készítés)

 • A fizetendő vagy visszaigényelhető adó kiszámítása minden hónapot vagy negyedévet követő 20.napig
 • Az ÁFA kalkuláció elküldése az ügyfélnek jóváhagyásra, mielőtt beküldésre kerülne az adóhatóság részére
 • Bevallás beküldése az adóhatóságnak elektronikusan

 Adóhatóság előtti képviselet (helyi és központi adóhatóság)

 • Adóhatóság előtt képviseljük ügyfeleinket jogkövetési és átfogó, valamint egyedi vizsgálatok esetén

 Tanácsadási órák

 • A főkönyvelővel történő havi egyeztetés, csomagjaink részét képezik meghatározott óraszámban.

Számviteli tanácsadás

Amennyiben professzionális segítségre van szüksége bármilyen számviteli kérdésben, esetlegesen számviteli politikáját szeretné frissíteni vagy akár már működő vállalkozásánál új ügylettel kapcsolatos kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal. Szakmai tudásunkat figyelembe véve, valamint a naprakész számviteli jogszabályokat ismerve, bármikor készen állunk javaslatot, illetve eligazítást nyújtani.

Adótanácsadás

Az adójogszabályok Magyarországon gyakrabban változnak, mint azt ahogy az adófizetők szeretnék, az új szabályok gyakran nehezen érthetőek, különösképp, amikor az üzletre kellene koncentrálni. Nem igazodik el rajtuk? Lépjen velünk kapcsolatba, és kérje segítségünket a jogszabályok értelmezésében és megértésében.
Naprakész információkkal rendelkezünk a legfrissebb változásokról, és megfelelő tapasztalattal, mellyel optimálisan használni tudjuk őket. Amennyiben az optimális és csakis a szükséges adókat kívánja befizetni az államnak, vagy egy új tevékenységbe kezdene, adótanácsadóink készséggel állnak rendelkezésre.

Üzleti tanácsadás és megoldások

Cégalapítás, cégmódosítás, virtuális iroda és levél továbbítás, egyszerűsített végelszámolás

Az európai viszonylatokat tekintve Magyarországon egyedülállóan alacsony a társasági adó, mindössze 9%, tehát ha cégalapítást tervez Európában, Magyarország a legjobb választás.
A kontinens egyik legbiztonságosabb országa Magyarország, fővárosa Budapest csodás és élhető város, alacsony megélhetési kiadásokkal és kiváló szolgáltatásokkal.
Teljeskörű üzleti megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek, a cégalapítástól kezdve, a vállalkozás struktúráján, adótervezésén, könyvelésén keresztül, különböző kiegészítő szolgáltatásokat is nyújtva, úgy, mint a virtuális iroda vagy kihelyezett ügyvezető szolgáltatásaink.
Amennyiben szeretné bezárni a vállalkozását és megszüntetni a tevékenységét, segítünk ezt szabályosan megtenni, végig vezetve az önkéntes egyszerűsített végelszámolás folyamatát.

Cégalapítás

 • A társaság megalapítása (személyesen vagy online hitelesítéssel)
 • Bejegyzési illeték (a cégbíróságnak fizetendő)
 • Helyi és EU adószám igénylés
 • Segítségnyújtás bankszámla nyitásnál
 • Dokumentáció angol és magyar nyelven
 • Adóazonosító jel és TAJ szám az ügyvezetőnek
 • Kötelező kamarai regisztráció (az első éves tagsági díj grátisz)
 • Prémium szolgáltatásaink felár ellenében (segítség nyújtás ügyfélkapu nyitásnál az ügyvezető részére, cégkivonat angol nyelven, székhelyszolgáltatás biztosítása és levéltovábbítási szolgáltatás 1 évre, amely igény szerint meghosszabbítható)

Cégmódosítás

Segítségnyújtás különféle jogi ügyekben, melyek cégmódosítást igényelnek: székhely módosítás, a társaság választott könyvvizsgálójának bejegyzése, változás a vállalkozás tulajdonosi struktúrájában, változás az ügyvezető személyében.

Virtuális iroda és levél továbbítás

 • Regisztrált székhely Budapesten, a gyönyörű és elit 16.kerületben (kertváros)
 • Posta kezelés, mely e-mail-en történő levél továbbítást jelent szkennelt formában az ügyfél felé egy rövid angol nyelvű fordítással (magyar nyelvű levelek esetén)
 • Prémium szolgáltatásaink felár ellenében (a fontos levelek és dokumentumok belföldi postával történő továbbítása az ügyfél által megadott címre, levél küldés nemzetközi postával maximum háromszor egy évben, céges bélyegző 1db)

Egyszerűsített végelszámolás

Amennyiben úgy döntött, hogy megszünteti a vállalkozását és bezárja cégét, lehetősége van végelszámolást elhatározni, ami egy jogi- és számviteli eljárás, mellyel szabályosan lehet egy vállalkozást bezárni. Ahogyan a cégalapítás egy rendes eljárás egy vállalkozás megindítására, úgy a végelszámolás is az kellene legyen. Azonban a legtöbb könyvelő számára ez ismeretlen és ijesztő területe a szakmának. De van egy jó hírünk az Ön számára, nem ez a helyzet a ProacTeam Hungary esetében. Meglehetősen nagy tapasztalattal rendelkezünk egyszerűsített végelszámolások terén, tehát állunk rendelkezésre ezen szolgáltatásunkkal is.

További információkért keressen minket bizalommal!

Vezető kihelyezés, főkönyvelő helyettesítés

A főkönyvelője vagy a szenior könyvelője felmondott, vagy szülési szabadságra megy? Még nem tudja, hogyan tovább a Pénzügyi csapatával? Szeretne egy új munkaerőt felvenni, vagy csak egy hozzáértő szakembert szeretne arra az időre, míg a főkönyvelő szülési szabadságon van? Olyasvalakit szeretne, akinek nagy tapasztalata van egy csapat irányításában és szeretné, ha jó kezekben lennének a könyvei? A ProacTeam azonnali segítséget kínál, kölcsön adjuk Önnek a főkönyvelőnket egy időre (gyakoriság és időtartam egyedileg változhat), aki irányítja a csapatát és gondoskodik a szabályszerű könyvvezetésről, ezzel biztosítva a zökkenőmentes átmenetet. Részidős főkönyvelő kihelyezés szintén lehetséges óradíjas megállapodás alapján.
További információkért lépjen velünk kapcsolatba!

 

Kihelyezett ügyvezető igazgató

VIP ügyfeleink részére nyújtjuk ezen szolgáltatásunkat. Amennyiben a vállalkozása alapításában mi segédkeztünk és szüksége lenne egy tapasztalt ügyvezető igazgatóra, aki megfontolt döntéseket tud hozni a magyarországi operációjában (bankszámlanyitás, szerződések aláírása, tárgyalások lefolytatása a helyi szolgáltatókkal, a cég képviselete fontos ügyekben), forduljon hozzánk bizalommal.